Cyruz Event


CYRUZ EVENT, een feestzaal met een zeer chique inrichting en zeer gemakkelijke toegang. Onze zaal heeft een grote parkeerplaats om gasten van evenementen gemakkelijk te kunnen ontvangen. Verjaardagen, verlovingen, bruiloften, seminars, sunnahs, doopfeesten en meer - CYRUZ is een ideale locatie voor allerlei soorten evenementen. De zaal biedt plaats aan 120 gasten en we hebben maar één zaal. We kunnen de zaal huren met of zonder cateraar. De prijs van de cateraar komt bovenop de huur van de zaal en we moeten een afspraak maken om je een offerte te geven voor de cateringservice. Standaarddecoratie en schoonmaak zijn inbegrepen in de huurprijs van de zaal. Bestek en borden zijn alleen inbegrepen bij de huur van de zaal met cateraar.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen per e-mail op info@cyruz-event.com of per telefoon op 0475 51 99 62 of op instagram voor meer informatie of om een bezoek aan onze locatie te regelen.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te ontmoeten!

- Verjaardag - Bedrijfs verjaardag - Algemene vergadering - Bal de réthorique - Banket - Doopsel - Cocktail - Communie - Conferentie - Persconferentie - Modeshow - Tentoonstelling - Kerstfeest - Training - Incentive - huwelijk - Politieke bijeenkomst - Rally - Receptie - Seminar - Thema avond - Vrijgezellenavond - Schoolfeest - Studentenfeest - Speed dating - Team building - Filmen - Videoconferentie - Walking dinner

Contacteer ons