MUSICA MUNDI SCHOOL


Verscholen binnen de serene grenzen van het Fichermont Klooster op het slagveld van Waterloo, staat de Musica Mundi School als een unieke en inspirerende locatie voor elk type evenement. Deze buitengewone instelling combineert de rust van haar historische en adembenemende omgeving met de vitaliteit van professioneel muziekonderwijs, waardoor een sfeer ontstaat die bevorderlijk is voor creativiteit, samenwerking en schoonheid.

Terwijl de gasten de nauwgezet onderhouden tuinen betreden, worden ze omarmd door de tijdloze architectuur van het klooster (vaak vergeleken met die van Harry Potter's Zweinstein 😊) en het weelderige groen, wat het toneel zet voor een transformerende evenementervaring.

De ruimtes in het gebouw zijn gevarieerd, elk met zijn eigen karakter. De architectuur, met zijn bogen, kloosters en binnenplaatsen, biedt een achtergrond die verleden en heden integreert en de algehele sfeer verbetert.

En zoals de naam al aangeeft, kan de Musica Mundi School muzikale intermezzo's van haar jonge talenten in het evenement integreren en daarmee een uniek en exclusief tintje toevoegen. Kortom, de locatie van de Musica Mundi School biedt een welkome ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven, waardoor gasten kunnen genieten en zich kunnen verbinden.

 

- huwelijk - Receptie - Vergadering - Seminar - Schouwspel

Contacteer ons