LES TROIS FONTAINES


In het hart van een park van 4 hectare in een rustige en landelijke omgeving, de villa 'Les 3 Fontaines' verwelkomt u voor uw seminaries, communies, feesten, verjaardagen en andere tot 70 mensen. Het gebouw werd gebouwd in de jaren '70 op het terrein van een voormalige kostschool van de stad Brussel.
 
Deze ongewone plek, weg van de drukte, is een oase van rust en sereniteit. Gelegen op een ideale afstand van 30 km van Brussel, twee kilometer van het centrum van België en 4 km van de E411, is de fermette gehuisvest in een groene omgeving. Ze heeft een aantal zalen met tussendeuren die u toelaten om de delen voor kleinere groepen af te sluiten of te openene voor grotere groepen. Het oppervlak is ideaal voor zakelijke bijeenkomsten van 5-30 mensen!
 
In die ruimte kunt u ook meer familale feesten organiseren tot 70 personen (cocktail, 70 zittende personen). Tijdens de zomer, biedt de tuin, uw kinderen een veilige plek om te spelen terwijl u geniet van uw vrienden en familie. Op verzoek is het mogelijk om een ​​springkasteel en andere attracties voor kinderen in de tuin te installeren.
Les Trois Fontaines accepteert alleen traiteur van hun lijst. Feest na mid nacht is niet toegestaan.
 
De villa heeft ook twee kamers, waaru de mogelijkheid krijgt om te zitten voor of ontspannen na uw evenement, maar ook om te genieten van deze aangename regio. Voor meer informatie over de kamers, kunt u terecht in de menu op "Bed & Breakfast".
- Bedrijfs verjaardag - Algemene vergadering - Doopsel - Bar Mitzvah - Casting - Cocktail - Communie - Conferentie - Persconferentie - Overeenkomst/Conventie - Product demonstratie - Tentoonstelling - Kerstfeest - Training - Incentive - Productintroductie - Receptie - Vergadering - Familiefeest - Saint-Nicolas - Fotoshoot - Seminar - Team building - Filmen - Walking dinner

Contacteer ons