LES BRIGITTINES CENTRE D'ART CONTEMPORAIN DU MOUVEMENT DE LA VILLE DE BRUXELLES


Les Brigittines, het hedendaags kunstencentrum voor beweging, is ideaal gelegen in het centrum van Brussel, in de buurt van de Zavel.

De zalen worden buiten de artistieke programmatie ter beschikking gesteld voor verhuur. Ze zijn geschikt voor elk type evenement, van het meest klassieke tot het meest gewaagde.

Vier zalen : een oude Kapel uit de 17de eeuw, een moderne opengewerkte en transparante hal, een intieme ruimte en een heldere zaal.

Een huwelijk, seminarie, personeelsfeest, ... of filmopnames, workshops, modeshows, teambuilding, nieuwjaarfeest... alles is mogelijk !

Elke zaal heet een professionele technische infrastructuur en kan worden afgestemd op uw activiteit. Ons team staat bij met raad en daad en zoekt samen met u naar de beste oplossingen om uw evenement tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

De oude Kapel - een magisch en uniek kader in Brussel

Onze prachtige barokke kapel is de perfecte locatie voor uw meest prestigieuze evenementen. Dit historische gebouw van 250m2 is uitgerust met professionele technieken en biedt eindeloos veel mogelijkheden op vlak van lichtspel. Met of zonder tribune, is de Kapel de ideale locatie voor uw congressen en seminaries, banketmaaltijden, huwelijksfeest, walking dinner, productpresentatie, enz.

De Hal - een grote transparante ruimte

De hal van de hedendaagse kapel heeft hoge glazen ramen en een beschibare ruimte van 180m2. Er is een professioneel uitgeruste keuken, een bar en een buitenterras. Een moderne en minimalistische ruimte die ideaal is voor uw cocktailparty, verjaardagsfeest, personeelsfeest...

De Mezzo - een cosy ruimte

De Mezzo zaal op de tweede verdieping van de hedendaagse Kapel is verrassend knus en warm. Dankzij de uitstekende akoestiek is het de perfecte locatie voor privéconcerten, lezingen, filmvertoningen of werkmeetings, enz. Een verplaatsbare wand zorgt ervoor dat u de keuze heeft tussen een prachtig uitzicht over de stad of het volledig verduisteren van de zaal.

De Studio - een heldere zaal

De Studio bevindt zich op de vierde verdieping van de hedendaagse Kapel en biedt dan ook een buitengewoon uitzicht over de stad Brussel. Deze zonovergoten ruimte van 150m2 met een prachtige houten vloer zal ongetwijfeld al uw gasten kunnen bekoren en uw event een warme uitstraling geven. De Studio is de ideale ruimte voor al uw professionele presentaties in beperkte groep, workshops, persconferenties, enz.

De plannen van de zalen zijn beschikbaar op onze website.

 

Tarieven forfait 1 dag (pris IAB)

Wanneer de zal de avond voordien reeds in gebruik wordt genomen, wordt 600€ extra aangerekend.

De pris omvat : 4 uur technische bijstand + gebruik van de infrastructuur.

De Oude Kapel (250m2) (gekoppeld aan huur van de Hal) : 2.500€

Met tribune : 190 zitplaatsen

Zonder tribune : 300 staanplaatsen en 180 zitplaatsen

De Hal (180m2) : 1.500€

150 staanplaatsen

100 zitplaatsen

De Mezzo (150m2) : 1.500€

Met tribune : 90 zitplaatsen

Zonder tribune : 150 staanplaatsen of 100 zitplaatsen

De Studio (150m2) : 1.200€

50 zit- of staanplaatsen

 

Algemene huurvoorwaarden

Volgens offerte en in functie van uw noden : huur van geluids-,lich- en video-installaties ; technische prestaties in regie.

Tijdens de montage en demontage en ook tijdens uw event, is de aanwezigheid van een technicus van ons team verplicht (technische permanentie). Deze uren worden supplementair aangerekend aan 62€/u.

U kunt op afspraak de ruimten komen bezichtigen. Een optie blijft 10 dagen geldig. Van zodra uw reservatie bevestigt, wordt een huurovereekomst opgesteld tussen de twee partijen. Er dient een voorschot van 50% te worden betaald. Het saldo dient 15 dagen voor het evenement te worden betaald.

 

- Verjaardag - Bedrijfs verjaardag - Algemene vergadering - Voorvertoning - Banket - Casting - Cocktail - Communie - Concert acoustique - Conferentie - Persconferentie - Congres - Modeshow - Voedingsproducten degustatie - Herdenkingsevenement - Kerstfeest - Training - Studiedag - Informatiedag - Productintroductie - huwelijk - Politieke bijeenkomst - Receptie - Prijs aangifte - Vergadering - Familiefeest - Fotoshoot - Seminar - Schouwspel - Team building - Filmen - Walking dinner