CAP INNOVE


Onze offerte

Het Seminariecentrum van CAP Innove is gelegen in het hart van Waals-Brabant. Het is uitgerust met 8 ultramoderne vergaderzalen, daarom kunnen wij u modulaire ruimtes bieden die aan uw behoeften kunnen worden aangepast. De capaciteit van onze infrastructuur varieert van 2 tot 150 mensen. Van een eenvoudige klantenvergadering tot een cocktail met productpresentatie, ons team staat tot uw dienst om de perfecte organisatie van uw evenementen te garanderen.

We bieden ook permanente technische ondersteuning en een uitgerusting met alle benodigde hightech apparatuur, met als doel dat u zich kunt concentreren op uw bedrijf, zonder de materiële problemen. Ons materiaal: Beamer, videoconferencing platform, smartboard (interactief bord), LCD- en LED-projectieschermen, een geïntegreerd audio broadcastsysteem, onbeperkte wifi toegang.

Ons centrum biedt ook een cateringservice die volledig kan worden aangepast aan uw behoeften. Een service die 100% wordt ondersteund door ons team. Koude of warme buffetten, broodjes, een pauze met zoete of hartige hapjes, ontbijt, drankjes.... Wij bieden een service op maat om aan al uw behoeften te voldoen en werken samen met de beste cateraars in de regio om u een ruime keuze aan "à la carte"-oplossingen te garanderen.

Toegang

Ons professionele Seminariecentrum is gelegen in Waals-Brabant, in het economische hart van Nijvel, in een vriendelijke,  groene omgeving, vlakbij de hoofdwegen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is. Het heeft een GRATIS parkeerterrein met 150 beveiligde plaatsen en een ingang met aparte receptie.

7 dagen per week en 24 uur per dag geopend

Wie zijn we?

Het seminariecentrum wordt beheerd door CAP Innove. CAP Innove is een incubator die startups & KMO's ondersteunt. Naast onze coachingdiensten hebben we ook een hostingcentrum (business center) en ons Seminarcentrum.

CAP Innove is, dankzij haar netwerkactiviteiten, ook een belangrijke speler in de economische ontwikkeling in de regio Nijvel en de provincie Waals-Brabant.

- Algemene vergadering - Conferentie - Persconferentie - Congres - Overeenkomst/Conventie - Product demonstratie - Training - Incentive - Studiedag - Informatiedag - Productintroductie - Politieke bijeenkomst - Receptie - Vergadering - Seminar - Team building - Videoconferentie - Walking dinner

Contacteer ons